Allmänt,  Second hand,  TV-serier,  Vintage

På tal om vårrensningen

Hade helt glömt bort de här tallrikarna jag fyndade på second hand i höstas. Äkta engelskt porslin för en spottstyver. Tycker nästan lite synd om butiksinnehavaren som inte förstod tallrikarnas egentliga värde. Men det är väl just det som är tjusningen med att rafsa runt på loppisar och second hand. Plötsligt händer det. Man hittar guldkornen. Lyckorus.

Några bra saker sen sist. Spenderade helgen hemma hos syrran med en massa mys. Klippt och tonat håret. Målat. Orkade bära en matkasse för första gången sen operationen. Tog en kaffe i vårsolen – med solskyddsfaktor såklart 😉 Köpt ett nytt köksbord. Håller på att göra om köket lite. Ska lägga ett nytt golv. Ett schackrutigt svartvitt. Tanken är att få in en retrokänsla i köket. Golvet har legat där ett tag, det kom bara lite Cancer i vägen. Ser fram emot att ta itu med allt det där jag höll på med, innan allt brakade loss.

Nu är klockan snart midnatt och jag borde släcka nattlampan. Men innan dess ska jag riva av säsongsavslutningen av The walking dead. Tänk att lilla jag kom att älska en zombie-serie. Det trodde ni inte va?

Godnatt, godmorgon eller god för- eller eftermiddag. Var ni än befinner er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *